Grill Små lobster-rolls med ramsløg Servér disse små, lækre "hummer-hotdogs" til dine gæster som forret eller hovedret! Af Gitte Heidi Rasmussen — 07. juni 2019 © Stine Christiansen Små hummerhotdogs med ramsløg Antal personer: 6 Det skal du bruge: 6 små aflange brød 2 grønne asparges 12 små ramsløgsblade 12 tsk. citronmayonnaise, fx Søstrene Grenes 150 g jomfruhummerhaler Det skal du gøre: Lun brødene. Bræk det træede på aspargesene af, og riv dem i lange tynde bånd med fx en kartoffelskræller. Læg dem i iskoldt vand. Flæk brødene, og fyld med ramsløg, mayonnaise og hummerhaler. Pynt med aspargesbånd og ramsløg. Relateret Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” Annonce Grillkylling deluxe med nye danske kartofler Annonce Mattias Hundebøll: “Udenfor bliver madlavningen til en leg, som vi er fælles om” Drinks Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz Annonce Kokkene guider: 3 ting, du skal vide for at lave eminent italiensk mad