Grill Små lobster-rolls med ramsløg Servér disse små, lækre "hummer-hotdogs" til dine gæster som forret eller hovedret! Af Gitte Heidi Rasmussen — 07. juni 2019 Opskrifter med ramsløg © Stine Christiansen Små hummerhotdogs med ramsløg Antal personer: 6 Det skal du bruge: 6 små aflange brød 2 grønne asparges 12 små ramsløgsblade 12 tsk. citronmayonnaise, fx Søstrene Grenes 150 g jomfruhummerhaler Det skal du gøre: Lun brødene. Bræk det træede på aspargesene af, og riv dem i lange tynde bånd med fx en kartoffelskræller. Læg dem i iskoldt vand. Flæk brødene, og fyld med ramsløg, mayonnaise og hummerhaler. Pynt med aspargesbånd og ramsløg. Relateret Tilbehør Opskrift på lækker grønkålssalat med bagte rødbeder, linser og ricotta Hovedret Lammekrone på spinat-kartoffelcreme, grillede asparges og brændte løg med ramsløgolie Forret Grønne asparges med vesterhavsdressing og friterede vagtelæg Opskrifter Opskrift på andebryst med asparges og hoisinsauce Julemad Opskrift på krydrede julekager med æble, tørrede frugter og cognac Opskrifter Karoffelsalat med hvide asparges, blåbær, ost og kærnemælksdressing