Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Små lobster-rolls med ramsløg

Servér disse små, lækre "hummer-hotdogs" til dine gæster som forret eller hovedret!

Hummerhotdogs

© Stine Christiansen

Små hummerhotdogs med ramsløg

Antal personer: 6

Det skal du bruge:

  • 6 små aflange brød
  • 2 grønne asparges
  • 12 små ramsløgsblade
  • 12 tsk. citronmayonnaise, fx Søstrene Grenes
  • 150 g jomfruhummerhaler

Det skal du gøre:

  1. Lun brødene.
  2. Bræk det træede på aspargesene af, og riv dem i lange tynde bånd med fx en kartoffelskræller.
  3. Læg dem i iskoldt vand.
  4. Flæk brødene, og fyld med ramsløg, mayonnaise og hummerhaler.
  5. Pynt med aspargesbånd og ramsløg.

Relaterede Artikler