Grill Små grillede broccolihoveder med cremet salatost og tomatkompot En lækker, vegetarisk hovedret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 14. juni 2019 vegetar © Stine Christiansen Små grillede broccolihoveder med salvie, ost og tomatkompot Antal personer: 4Det skal du bruge: 4 små broccolihoveder 250 g cremet salatost 16-20 salvieblade olivenolie 1 skalotteløg 2 spsk. olivenolie 2 tomater 1 spsk. hvidvinseddike persille Det skal du gøre: Skær stokken af broccolien. Blanchér broccolien et kort øjeblik, og skyl i koldt vand. Skær fire dybe snit ned i hver broccoli. Skær osten i tynde skiver, og fordel dem i snittene sammen med salvieblade. Læg dem i en grillbakke, og spray med olivenolie. Grill dem ved indirekte varme i ca. 15 min., til osten er let gylden, og salviebladene sprøde. Hak skalotteløget, og sautér i olivenolie, til det er klar. Hak tomaterne, og kom dem ved løgene sammen med eddike. Smag til, og drys med hakket persille. Kom kompotten hen over de grillede broccolihoveder, og servér. Relateret Arkitektur Hamborg får endnu et nyt musikhus – denne gang skal en dansker stå bag Slotte Clara pynter selv det 5000 kvadratmeter store gods op til jul - gerne med papirklip fra Netto Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer
Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem