Grill Små grillede broccolihoveder med cremet salatost og tomatkompot En lækker, vegetarisk hovedret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 14. juni 2019 vegetar © Stine Christiansen Små grillede broccolihoveder med salvie, ost og tomatkompot Antal personer: 4Det skal du bruge: 4 små broccolihoveder 250 g cremet salatost 16-20 salvieblade olivenolie 1 skalotteløg 2 spsk. olivenolie 2 tomater 1 spsk. hvidvinseddike persille Det skal du gøre: Skær stokken af broccolien. Blanchér broccolien et kort øjeblik, og skyl i koldt vand. Skær fire dybe snit ned i hver broccoli. Skær osten i tynde skiver, og fordel dem i snittene sammen med salvieblade. Læg dem i en grillbakke, og spray med olivenolie. Grill dem ved indirekte varme i ca. 15 min., til osten er let gylden, og salviebladene sprøde. Hak skalotteløget, og sautér i olivenolie, til det er klar. Hak tomaterne, og kom dem ved løgene sammen med eddike. Smag til, og drys med hakket persille. Kom kompotten hen over de grillede broccolihoveder, og servér. Relateret Det nye magasin Nyt BO BEDRE ude nu: 170 siders bolig, køkken, design og belysning Kultur Islandske Loji skaber sjove kunstværker med en af tidens største tendenser Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed