Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lammekoteletter på grillen med broccolinisalsa

Imponer dine gæster med disse lækre, grillede lammekoteletter, som er lidt ud over det sædvanlige.

Grillede lammekoteletter med broccolinisalsa

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Lammekoteletter på grillen med broccolinisalsa

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 kg lammekrone
  • 3 fed hvidløg, knuste
  • Salt og peber
  • 4 cornichoner
  • 2 ansjosfileter
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. vineddike
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld basilikum
  • ½ dl olivenolie
  • ½ kg broccolini, gerne både grøn og hvid

Sådan gør du:

  1. Skær lammekronen ud til koteletter, og krydr med knust hvidløg, salt og peber.
  2. Miks cornichoner, ansjoser, dijonsennep, vineddike, krydderurter og olivenolie til en grov salsa i en multihakker, og smag til med salt og peber.
  3. Skyl og halvér de største broccolini. Grill dem 1-2 min. på hver side ved kraftig varme. Hak ¼, og rør dem i salsaen.
  4. Grill koteletterne ca. 2 min. på hver side, og kom så lidt salsa hen over dem.
  5. Servér kødet med resten af salsaen og de grillede broccolini.

Relaterede Artikler