Grill Grillet melon-tomat-panzanella Gør salaten lidt mere spændende med grillede melonbåde. Af Gitte Heidi Rasmussen — 06. juni 2019 © Stine Christiansen Grillet melon-tomat-panzanella Antal personer: 4Det skal du bruge: 2 fed hvidløg ½ dl olivenolie 4-6 skiver brød ½ cantaloupmelon 2-3 store tomater 1 rødløg 1 fennikelknold 1-2 spsk. salte kapers 2 spsk. balsamico ½ dl olivenolie krydderkarse Det skal du gøre: Hak hvidløgene, og steg dem i olivenolie sammen med brødskiverne, så de bliver gyldne og sprøde. Skær melonen i både, fjern kerner og skræl, og grill melonen hurtigt på begge sider. Skær tomaterne i skiver Snit rødløg og fennikel fint. Anret grønsager, grillet melon og brød på et stort fad, og drys med kapers. Dryp med balsamico og olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med masser af krydderurter og servér. Relateret Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Grill Grillet dorade med en frisk fersken-citron-relish Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Grill Grillet laks med urter og citron Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Grillede auberginer med tomater og burrata