Grill Grillet melon-tomat-panzanella Gør salaten lidt mere spændende med grillede melonbåde. Af Gitte Heidi Rasmussen — 06. juni 2019 © Stine Christiansen Grillet melon-tomat-panzanella Antal personer: 4Det skal du bruge: 2 fed hvidløg ½ dl olivenolie 4-6 skiver brød ½ cantaloupmelon 2-3 store tomater 1 rødløg 1 fennikelknold 1-2 spsk. salte kapers 2 spsk. balsamico ½ dl olivenolie krydderkarse Det skal du gøre: Hak hvidløgene, og steg dem i olivenolie sammen med brødskiverne, så de bliver gyldne og sprøde. Skær melonen i både, fjern kerner og skræl, og grill melonen hurtigt på begge sider. Skær tomaterne i skiver Snit rødløg og fennikel fint. Anret grønsager, grillet melon og brød på et stort fad, og drys med kapers. Dryp med balsamico og olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med masser af krydderurter og servér. Relateret Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Forret Opskrift på grillet avocado med spicy yoghurt og dukkah Hovedret Opskrift på grillet salat med gedeost og stikkelsbær Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Opskrifter Opskrift på kryddersild med syltede rødløg og cherrytomater Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie