
Grillet melon-tomat-panzanella
Gør salaten lidt mere spændende med grillede melonbåde.
AfGitte Heidi Rasmussen
Grillet melon-tomat-panzanella
Antal personer: 4
Det skal du bruge:
- 2 fed hvidløg
- ½ dl olivenolie
- 4-6 skiver brød
- ½ cantaloupmelon
- 2-3 store tomater
- 1 rødløg
- 1 fennikelknold
- 1-2 spsk. salte kapers
- 2 spsk. balsamico
- ½ dl olivenolie
- krydderkarse
Det skal du gøre:
- Hak hvidløgene, og steg dem i olivenolie sammen med brødskiverne, så de bliver gyldne og sprøde.
- Skær melonen i både, fjern kerner og skræl, og grill melonen hurtigt på begge sider.
- Skær tomaterne i skiver
- Snit rødløg og fennikel fint.
- Anret grønsager, grillet melon og brød på et stort fad, og drys med kapers.
- Dryp med balsamico og olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Pynt med masser af krydderurter og servér.