Grill Grillet melon-tomat-panzanella Gør salaten lidt mere spændende med grillede melonbåde. Af Gitte Heidi Rasmussen — 06. juni 2019 © Stine Christiansen Grillet melon-tomat-panzanella Antal personer: 4Det skal du bruge: 2 fed hvidløg ½ dl olivenolie 4-6 skiver brød ½ cantaloupmelon 2-3 store tomater 1 rødløg 1 fennikelknold 1-2 spsk. salte kapers 2 spsk. balsamico ½ dl olivenolie krydderkarse Det skal du gøre: Hak hvidløgene, og steg dem i olivenolie sammen med brødskiverne, så de bliver gyldne og sprøde. Skær melonen i både, fjern kerner og skræl, og grill melonen hurtigt på begge sider. Skær tomaterne i skiver Snit rødløg og fennikel fint. Anret grønsager, grillet melon og brød på et stort fad, og drys med kapers. Dryp med balsamico og olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med masser af krydderurter og servér. Relateret Arkitektur Hamborg får endnu et nyt musikhus – denne gang skal en dansker stå bag Slotte Clara pynter selv det 5000 kvadratmeter store gods op til jul - gerne med papirklip fra Netto Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer
Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem