Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillet melon-tomat-panzanella

Gør salaten lidt mere spændende med grillede melonbåde.

Grillet melon tomat panzanella

© Stine Christiansen

Grillet melon-tomat-panzanella

Antal personer: 4

Det skal du bruge:

  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 4-6 skiver brød
  • ½ cantaloupmelon
  • 2-3 store tomater
  • 1 rødløg
  • 1 fennikelknold
  • 1-2 spsk. salte kapers
  • 2 spsk. balsamico
  • ½ dl olivenolie
  • krydderkarse

Det skal du gøre:

  1. Hak hvidløgene, og steg dem i olivenolie sammen med brødskiverne, så de bliver gyldne og sprøde.
  2. Skær melonen i både, fjern kerner og skræl, og grill melonen hurtigt på begge sider.
  3. Skær tomaterne i skiver
  4. Snit rødløg og fennikel fint.
  5. Anret grønsager, grillet melon og brød på et stort fad, og drys med kapers.
  6. Dryp med balsamico og olivenolie, og krydr med salt og peber.
  7. Pynt med masser af krydderurter og servér.