Grill Grillet jomfruhummer med karry-lime-dressing En luksusspise fuld af smag. Af Gitte Heidi Rasmussen — 02. juni 2020 Grillet jomfruhummer med fennikel og karry-lime-dressing er den perfekte forret. Det lyse kød er fuld af med smag og kan med fordel serveres med en god skive brød til. Bestikket er fra Stelton. © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet jomfruhummer med fennikel og karry-lime-dressing 4 personer Det skal du bruge: 1 fed hvidløg, knust 1 tsk. mild karry ½ dl olivenolie Saften fra 1-2 lime Salt og peber 12-16 hele jomfruhummere 1 fennikelknold 1 bananskalotteløg 1 lille agurk Bronzefennikel til pynt Sådan gør du: Rist knust hvidløg og karry i olivenolie et kort øjeblik. Lad det køle af, bland med limesaft, og smag til med salt og peber. Flæk de fire største jomfruhummere på langs, og fjern indvoldene. Bræk halerne af resten, og halvér dem til haleviften, så de stadig hænger sammen. Pensl kødsiden med lidt olie, og grill dem 1-2 min. over direkte varme, til kødet bliver hvidt og fast. Snit fennikel og løg fint, og riv agurken i strimler. Vend grøntsagerne i halvdelen af karry-lime-dressingen, og smag til. Anret salat og jomfruhummer på tallerkenerne, kom resten af dressingen henover, pynt med bronzefennikel, og servér straks, evt. med grillet brød til. Relateret Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Annonce Mattias Hundebøll: “Udenfor bliver madlavningen til en leg, som vi er fælles om” Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Forret Jomfruhummere med brændt citron og ricottacreme