Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Zucchinifritter med estragon-mayonnaise

Vi er vilde med zucchini. Især når de er friterede og bliver serveret med husets egen estragon-mayonnaise.

8 personer

Estragon-mayonnaise
Past. æggeblommer 1 bæger
Sennep 1 tsk. grovkornet
Citron 1⁄2 stk., saft heraf
Olivenolie 11⁄2 dl ekstra jomfru
Estragon 1 lille håndfuld
Salt og peber

Zucchinifritter
Zucchini 1 stk. mellemstor
æggehvider 3 stk.
Hvedemel 1-2 dl
Vindruekerneolie til stegning salt

• Sørg for, at alle ingredienser til mayonnaisen har stuetemperatur.
• Pisk æggeblommer med sennep og citronsaft. Tilsæt olien dråbevis, mens der piskes kraftigt, indtil der dannes en tyk mayonnaise.
• Vend hakket estragon i mayonnaisen, og smag til med salt og peber.
• Skær zucchini i tynde stave som fritter, og vend dem få ad gangen i æggehviderne og dernæst i mel.
• Varm vindruekerneolie i en gryde, og steg fritterne, til de er sprøde. Afdryp på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt.
• Servér med estragon-mayonnaise.

Relaterede Artikler