Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Røget laks med agurk og peberrod

Opskrift på en klassisk og velsmagende kombination. Her på en bund af agurk i stedet for brød.

© Anders Schønnemann

Opskrift:

agurk 8 skiver, 1/2 cm tykke, til bund
røget laks 4 skiver
agurk 10 cm, revet, til fyld
cremefraiche 38 % 1 dl
salt
peberrod 2 spsk., friskhøvlet
citron 1 stk., økologisk

Top hver agurkeskive med ½ skive sammenrullet laks. Skær agurkestykket i stave, og skær kernerne fra. Skær stavene i små tynde stykker. Rør cremefraiche med salt, og vend med agurk. Kom agurk på laksen, og drys med peberrod og fintrevet citronskal. En frisk og lækker opskrift!

Relaterede Artikler