Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ristede croutoner med mild gedeost

Ristede croutoner med gedeost og oliven er lette at tilberede og ser fine ud, hvis de anrettes på et stort fad.

© Lars Ranek

Opskrift til 4 personer

brød gerne hjemmebagt, bagt dagen før. Ellers et godt, italiensk brød.
cremet gedeost i krydderolie cirka 200 g
små, sorte oliven 8-10 stk.

Skær brødet i 2 cm tykke skiver, og skær skiverne i lige store firkanter.

Rist alle brødfirkanterne ganske kort i en 175º varm ovn i ca. 2-3 min.

Del hver lille gedeost i to. Læg de halverede gedeoste oven på de ristede croutoner, og placér en oliven på hver.

Rist yderligere i ovnen 2-3 minutter, til osten er lun. Byd straks rundt på et stort fad.

Relaterede Artikler