Forret Østers i baconsvøb med persilleolie Denne smagfulde delikatesse fra Limfjorden bliver ekstra god i et sprødt svøb. Af Gitte Heidi Rasmussen — 17. juni 2021 © Stine Christiansen Danske østers er en delikatesse. Vi steger dem svøbt i lidt bacon og serverer dem i egen skal med persilleolie.Østers i baconsvøb med persilleolie 4 personerDet skal du bruge: 8 friske limfjordsøsters 4skiverbacon, tyndeskiver 1 håndfuld bredbladet persille 1⁄2 dl rapsolie fra Bornholm Citronskal og -saft Salt og peber Sådan gør du: Åbn østersene, og hæld østers og saften forsigtigt over i en dyb tallerken. Skyl østersene i deres egen saft en ad gangen, og læg dem over på en ren tallerken. Vask og tør østersskallerne indvendigt og udvendigt. Svøb en halv skive bacon om hver østers, og steg dem på panden ved moderat varme, indtil baconen tager farve. Findel persilleblade og rapsolie med en stavblender, og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber. Anret østers i skallerne, dryp med lidt af deres egen saft samt persilleolie, og servér. Relateret Forret Rødbedetatar med æble, gedeostepuré, nødder og brød Forret Kartoffelrøsti, gammel knas creme, krondild og karse Forret Østers med asparges og geranium Forret Smørstegte kammuslinger i muslingebisque Forret Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn Forret Saftig, lille grillbøf med grønne bønner