Forret Østers i baconsvøb med persilleolie Denne smagfulde delikatesse fra Limfjorden bliver ekstra god i et sprødt svøb. Af Gitte Heidi Rasmussen — 17. juni 2021 Danske østers er en delikatesse. Vi steger dem svøbt i lidt bacon og serverer dem i egen skal med persilleolie. © Stine Christiansen Østers i baconsvøb med persilleolie 4 personer Det skal du bruge: 8 friske limfjordsøsters 4skiverbacon, tyndeskiver 1 håndfuld bredbladet persille 1⁄2 dl rapsolie fra Bornholm Citronskal og -saft Salt og peber Sådan gør du: Åbn østersene, og hæld østers og saften forsigtigt over i en dyb tallerken. Skyl østersene i deres egen saft en ad gangen, og læg dem over på en ren tallerken. Vask og tør østersskallerne indvendigt og udvendigt. Svøb en halv skive bacon om hver østers, og steg dem på panden ved moderat varme, indtil baconen tager farve. Findel persilleblade og rapsolie med en stavblender, og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber. Anret østers i skallerne, dryp med lidt af deres egen saft samt persilleolie, og servér. Relateret Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed Indretning 8 gode grunde til, at din næste reol skal være fritstående Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord