Forret Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger En perfekt start på et lækkert måltid. Af Gitte Heidi Rasmussen — 12. juni 2019 © Stine Christiansen Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger Til 4 personerTid: 20 min. Det skal du bruge: 1 agurk 12 ramsløgsblade 3 dl græsk yoghurt 10 % 2 dl kold hønsebouillon salt, peber 200 g kammuslinger Sådan gør du: Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker. Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering. Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande. Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger. Pynt med ekstra ramsløg. Relateret Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Forret Smørstegte kammuslinger i muslingebisque Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Forret Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter Forret Croquettes med jomfruhummer i dildcreme Forret Confiteret æggeblomme med kammusling, sellerisoja og chokolade