
Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger
En perfekt start på et lækkert måltid.
AfGitte Heidi Rasmussen
Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger
Til 4 personer
Tid: 20 min.
Det skal du bruge:
- 1 agurk
- 12 ramsløgsblade
- 3 dl græsk yoghurt 10 %
- 2 dl kold hønsebouillon
- salt, peber
- 200 g kammuslinger
Sådan gør du:
- Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker.
- Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon.
- Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber.
- Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
- Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande.
- Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger.
- Pynt med ekstra ramsløg.