Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger

En perfekt start på et lækkert måltid.

ramsløg opskrifter ramsløg sæson

© Stine Christiansen

Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger

Til 4 personer

Tid: 20 min.

Det skal du bruge:

  • 1 agurk
  • 12 ramsløgsblade
  • 3 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 dl kold hønsebouillon
  • salt, peber
  • 200 g kammuslinger

Sådan gør du:

  1. Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker.
  2. Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon.
  3. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber.
  4. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
  5. Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande.
  6. Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger.
  7. Pynt med ekstra ramsløg.

Relaterede Artikler