Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger

En perfekt start på et lækkert måltid.

ramsløg opskrifter ramsløg sæson

© Stine Christiansen

Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger

Til 4 personer

Tid: 20 min.

Det skal du bruge:

  • 1 agurk
  • 12 ramsløgsblade
  • 3 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 dl kold hønsebouillon
  • salt, peber
  • 200 g kammuslinger

Sådan gør du:

  1. Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker.
  2. Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon.
  3. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber.
  4. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
  5. Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande.
  6. Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger.
  7. Pynt med ekstra ramsløg.

Relaterede Artikler