© Stine Christiansen Forret Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger En perfekt start på et lækkert måltid. Af Gitte Heidi Rasmussen — 12. juni 2019 Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ agurk 6 ramsløgsblade 1½ dl græsk yoghurt 10 % 1 dl kold hønsebouillon salt & peber 100 g kammuslinger Sådan gør du Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker. Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering. Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande. Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger. Pynt med ekstra ramsløg. Relateret Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Forret Grillet brød med grillede svampe, stuvede ramsløg og brændenælder Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Forret Crostini med stegt zucchini, gedefeta og urter Forret Bagte rødder med sauce blanquette, gammel knas og boghvede Forret Burrata med grillede radiser og grøn olie af vilde urter