© Stine Christiansen Forret Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger En perfekt start på et lækkert måltid. Af Gitte Heidi Rasmussen — 12. juni 2019 Opskrifter med ramsløg Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ agurk 6 ramsløgsblade 1½ dl græsk yoghurt 10 % 1 dl kold hønsebouillon salt & peber 100 g kammuslinger Sådan gør du Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker. Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering. Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande. Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger. Pynt med ekstra ramsløg. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Forret Opskrift på hjemmelavede grissini med ærtecreme Forret Opskrift på luftige skaldyrshapser med krebsehaler og rejer Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Kammuslinger med ajo blanco og agurkesalat Forret Små hapsere med stenbiderrogn og porre