© Stine Christiansen Forret Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger En perfekt start på et lækkert måltid. Af Gitte Heidi Rasmussen — 12. juni 2019 Opskrifter med ramsløg Kold agurkesuppe med ramsløg og grillede kammuslinger Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ agurk 6 ramsløgsblade 1½ dl græsk yoghurt 10 % 1 dl kold hønsebouillon salt & peber 100 g kammuslinger Sådan gør du Skræl agurken, og skær den i lidt mindre stykker. Kom den i en blender sammen med ramsløg, yoghurt og bouillon. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering. Dup kammuslingerne tørre, pensl dem med lidt olie, og grill dem 1 min. på hver siden på en rygende varm grillpande. Blend lige suppen hurtigt op, fordel i glas, og top med grillede kammuslinger. Pynt med ekstra ramsløg. Relateret Forret Kammuslinger med ajo blanco og agurkesalat Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Jordskokcreme toppet med stenbiderrogn og karse Forret Sprøde asparges med rejer og hjemmelavet hollandaise sauce Forret 10 nemme forretter på under 20 minutter