Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kirsebær med skagenskinke

Lidt ufortjent står kirsebær i skyggen af jordbær - vi sætter i denne opskrift fokus på lækre og lette sommerretter med kirsebær. Prøv bl.a. denne lækre tapas med skagenskinke og peberrod.

© Pia Enghild

Opskrift:

kirsebær, fx lapins, 12 stk. med stilke
skagensskinke, 4 skiver, alternativt bruges parma- eller seranoskinke
fløde, 1 dl
peberrod, efter temperament

Skær hver skive skinke i 4 stykker på langs, og vikl dem om kirsebærrene.

Pisk fløden let, dvs. med bløde toppe, og anret den i bunden af et lille fad.

Stil kirsebærrene i, og riv peberrod over efter behag.

Relaterede Artikler