Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hvide asparges i panko med soja og forårsløg

Prøv denne lækre opskrift med sprøde hvide asparges

© Pia Enghild

Snack

Hvide asparges 12 stk., skrællet
og skåret i halve
Æg 1 stk., pisket med 2 spsk. vand.
Panko 3 dl, fås hos asiatiske købmænd, alternativt bruges rasp
Hvedemel 2 spsk.
Forårsløg 1 stk., fintsnittet
Olie til friturestegning

Aspargesene vendes i æg og rystes let i pankomel. Herefter friture-steges de ved 170 grader i ca. 2 min. Tag aspargesene op, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Server på fad med soja i separate skåle.

Relaterede Artikler