© Anders Schønnemann Forret Grønkålssalat med frisk chimichurri Lav en fyldig grønkålssalat med bagt græskar, frisk chimichurri og spicy chorizo. Af Iben Tendal — 27. november 2018 hverdagsmad Grønkålssalat med bagt græskar, chorizo, feta og chimichurri Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Bagt græskar ½ lille hokkaido ½ spsk. olivenolie ¼ tsk. salt peber Grønkålssalat 100 g chorizo-pølser 100 g grønkål ½ tsk. salt ½ tsk. sukker 1 pærer 50 g fetaost Chimichurri ½ stor håndfuld bredbladet persille ½ chili 1 fed hvidløg ½ tsk. oregano ½ tsk. eddike ¼ citron (saften) ¼ dl olivenolie salt og peber Sådan gør du Bagt græskar Tænd ovnen på 200 ° Skær græskar i både, og vend med olie Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber Bag i ovnen i ca. 20 min., til de er møre og gyldne. Pas endelig på, de ikke bliver for branket Grønkålssalat Læg chorizo-pølserne i et ovnfast fad med bagepapir, og bag i ovnen, til de er godt sprøde Rib grønkålen, og hak den Drys kålen med salt og sukker, og kram den godt Skær pærerne i kvarte Fjern kernehus, og skær pærerne i tynde både Chimichurri Hak persillen Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint Pres hvidløgene Kom persille, chili, hvidløg og de øvrige ingredienser i en morter, og stød det godt sammen, indtil det har en konsistens som en grov pesto Smag til med salt og peber og eventuelt mere chili eller olivenolie Vend kål med pærer, bagt græskar og chorizo-pølser skåret i skiver Top med smuldret fetaost og chimichurri Relateret Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Opskrift på misosuppe med svampe og spinat Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Forret Squash-croquette med chilisauce og citrussalat med koriander samt saltede mandler