Forret Grønkålssalat med frisk chimichurri Lav en fyldig grønkålssalat med bagt græskar, frisk chimichurri og spicy chorizo. Af Iben Tendal — 27. november 2018 #hverdagsmad © Anders Schønnemann Grønkålssalat med bagt græskar, chorizo, feta og chimichurri 4 personerDet skal du bruge:Bagt græskar 1 lille hokkaido 1 spsk. olivenolie ½ tsk. salt peber Grønkålssalat 200 g chorizo-pølser 200 g grønkål 1 tsk. salt 1 tsk. sukker 2 pærer Chimichurri 1 stor håndfuld bredbladet persille 1 chili 2 fed hvidløg 1 tsk. oregano 1 tsk. eddike saft af ½ citron ½ dl olivenolie salt og peber 100 g fetaost Sådan gør du:Bagt græskar Tænd ovnen på 200 ° Skær græskar i både, og vend med olie Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber Bag i ovnen i ca. 20 min., til de er møre og gyldne. Pas endelig på, de ikke bliver for branket Grønkålssalat Læg chorizo-pølserne i et ovnfast fad med bagepapir, og bag i ovnen, til de er godt sprøde Rib grønkålen, og hak den Drys kålen med salt og sukker, og kram den godt Skær pærerne i kvarte Fjern kernehus, og skær pærerne i tynde både Chimichurri Hak persillen Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint Pres hvidløgene Kom persille, chili, hvidløg og de øvrige ingredienser i en morter, og stød det godt sammen, indtil det har en konsistens som en grov pesto Smag til med salt og peber og eventuelt mere chili eller olivenolie Vend kål med pærer, bagt græskar og chorizo-pølser skåret i skiver Top med smuldret fetaost og chimichurri Relateret Hovedret Spinatfrittata med røget markel, purløg og tomatsalat Grill Grillede, grønne fladbrød med ost og spinat Grill Store grillede svampe med gedeost og grønt Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Forret Grillet brød med grillede svampe, stuvede ramsløg og brændenælder Opskrifter Energibesparende hverdagsmad: Kyllingesuppe i grøn karry