Forret Burrata med sommertrøffel Skøn forret med en masse friske urter. Af Mikkel Karstad — 23. juli 2020 © Foto: Anders Schønnemann Burrata med sommertrøffel, grønne asperges, mynte, timianblomster og vild cikrorie Til 4 personer. Det skal du bruge: 1 burrata 4 grønne asparges 1 håndfuld mynte og timianblomster 1 håndfuld vild cikorie (kan erstattes med rucola eller frisésalat) 1 dl jomfruolivenolie Friskkværnet peber og havsalt 25 g frisk sommertrøffel Sådan gør du: Lad burrataen dryppe godt af i en sigte. Skyl asparges i koldt vand, og knæk rodenden af. Skær aspargesene i skiver lidt på sned, så du får nogle aflange, tynde skiver. Pluk roden af den vilde cikorie, og del den ud i blade. Skyl og afdryp dem grundigt. Skyl krydderurterne, afdryp dem, og pluk blade og blomster af stilkene. Kom burrataen på et fad, og træk den lidt fra hinanden. Fordel aspargesskiver og krydderurter udover. Kom salt, friskkværnet peber og olivenolie på toppen, og slut af med tynde skiver af sommertrøffel. Servér som en delevenlig forret, som en let frokostret eller som en del af et større måltid med godt brød til. Relateret Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her Lejligheder Monica har et helt særligt aftenritual, der forvandler den store lejlighed fuldstændig Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her