Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Burrata med sommertrøffel

Skøn forret med en masse friske urter.

Burrata med sommertrøffel

© Foto: Anders Schønnemann

Burrata med sommertrøffel, grønne asperges, mynte, timianblomster og vild cikrorie

Til 4 personer.

Det skal du bruge:

  • 1 burrata
  • 4 grønne asparges
  • 1 håndfuld mynte og timianblomster
  • 1 håndfuld vild cikorie (kan erstattes med rucola eller frisésalat)
  • 1 dl jomfruolivenolie
  • Friskkværnet peber og havsalt
  • 25 g frisk sommertrøffel

Sådan gør du:

  1. Lad burrataen dryppe godt af i en sigte.
  2. Skyl asparges i koldt vand, og knæk rodenden af.
  3. Skær aspargesene i skiver lidt på sned, så du får nogle aflange, tynde skiver.
  4. Pluk roden af den vilde cikorie, og del den ud i blade. Skyl og afdryp dem grundigt.
  5. Skyl krydderurterne, afdryp dem, og pluk blade og blomster af stilkene.
  6. Kom burrataen på et fad, og træk den lidt fra hinanden. Fordel aspargesskiver og krydderurter udover.
  7. Kom salt, friskkværnet peber og olivenolie på toppen, og slut af med tynde skiver af sommertrøffel.
  8. Servér som en delevenlig forret, som en let frokostret eller som en del af et større måltid med godt brød til.

Relaterede Artikler