Forret Burrata med sommertrøffel Skøn forret med en masse friske urter. Af Mikkel Karstad — 23. juli 2020 © Foto: Anders Schønnemann Burrata med sommertrøffel, grønne asperges, mynte, timianblomster og vild cikrorie Til 4 personer. Det skal du bruge: 1 burrata 4 grønne asparges 1 håndfuld mynte og timianblomster 1 håndfuld vild cikorie (kan erstattes med rucola eller frisésalat) 1 dl jomfruolivenolie Friskkværnet peber og havsalt 25 g frisk sommertrøffel Sådan gør du: Lad burrataen dryppe godt af i en sigte. Skyl asparges i koldt vand, og knæk rodenden af. Skær aspargesene i skiver lidt på sned, så du får nogle aflange, tynde skiver. Pluk roden af den vilde cikorie, og del den ud i blade. Skyl og afdryp dem grundigt. Skyl krydderurterne, afdryp dem, og pluk blade og blomster af stilkene. Kom burrataen på et fad, og træk den lidt fra hinanden. Fordel aspargesskiver og krydderurter udover. Kom salt, friskkværnet peber og olivenolie på toppen, og slut af med tynde skiver af sommertrøffel. Servér som en delevenlig forret, som en let frokostret eller som en del af et større måltid med godt brød til. Relateret Forret Stegt zucchini med blød, cremet burrata og knasende sprøde kerner Opskrifter Farverig tomatsalat med jordbær, rucola og burrata Tilbehør Sprøde sommergulerødder med cremet burrata Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Hovedret Risotto med semidried tomater, burrata, mynte og basilikum Forret Invitér på afternoon tea