Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Boller med persille og oliven

Bagt med brødmiks. Herligt nemt. Her har vi forædlet brødet ved at vende oliven i dejen og pynte med persille.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 12 boller

brødmiks, 1 pakke, økologisk
gær 1 pakke
oliven 1 ½ dl, udstenede
bredbladet persille 1 lille bundt
olivenolie 1 spsk.

Tilbered dejen efter anvisning på emballagen. Vend oliven i dejen, og lad hæve efter anvisning.

Form til boller, og læg på bageplade med bagepapir. Skyl persilleblade i vand, og læg på bollerne.

Pensl lidt olie på bladene. Efterhæv, og bag bollerne gyldne efter anvisning på pakken.

Relaterede Artikler