Asparges-malfatti med parmesan og havtaske

En lækker opskrift med havtaske og asparges

© Pia Enghild

Opskrift på Asparges-malfatti

Asparges 100 g, blancheret Bredbladet persille 100 g, blancheret Pisket æg 2 spsk. Ricotta evt. cremefraiche 240 g Parmesan 180 g, revet Hvedemel 200 ml, 80 ml gemmes til rulning Rismel 240 ml Frisk rosmarin ½ spsk. Salt 1 tsk.

Blend asparges, persille og æg i en foodprocessor, tilsæt derefter ricotta og rosmarin. Flyt massen til en skål, og fold de øvrige ingredienser i til en fast og blød konsistens. Dejen rulles ud i pølser på 1 cm’s tykkelse og skæres i 1 cm’s længde. Giv dem et let tryk med en gaffel. Blancher i kogende vand til malfatti (til de svømmer op til overfladen). Inden serveringen ristes de af på en pande i lidt olie.

Havtaske

Havtaske 200 g filet, i 4 stykker Persillestilk 2 spsk., hakket Grønne asparges 8 stk., skåret i grove stykker på tværs

Havtasken steges på en pande i smør ca. 2 min. på hver side. Tag fisken af, og sauter persillestilken og aspargesene i stegeskyen. Server malfatti med stegt havtaske, og anret sauterede asparges og persillestilk på fisken. Afslut med revet eller høvlet parmesan.

Relaterede Artikler