Vegepasta i allerbedste stil. Retten er simpel og smager lidt som en sommeraften i Italien.
Af
Lone Kjær
— 16. november 2021
De bedste italienske retter er helt enkle som her. Baggrunden er af kunstner Sofie Børsting. Keramiktallerkener fra Viki Weiland, bestik vintage, hørservietter fra Broste.
Kør den igennem maskinen. Til sidst køres den igennem, så du får en smuk fettuccine.
Hæng pastaen til tørre, mens du gentager processen og ruller resten af dejen ud.
Zucchini og spicy citron
Skær zucchinien i tern. Pres hvidløget. Flæk chilien, skrab kornene ud, og hak chilien fint.
Varm olien på en pande, og steg zucchini med hvidløg og chili i et par min. ved høj varme. Vend med citronskal og -saft og hakket mynte. Smag til med flagesalt og peber.
Sæt en gryde over med masser af vand tilsat salt. Når vandet bulderkoger, tilsættes pastaen. Kog lidt ad gangen i ca. 3 min.
Afdryp pastaen, og vend den med zucchinien.
Anret på tallerkener, og dryp lidt olivenolie over. Krydr med flagesalt og peber, og drys friskrevet parmesanost over.