Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tranebær-granatæble-spritz

En lækker drink, der vil kickstarte middagen med stil.

© Anders Schønnemann

Tranebær-granatæble-spritz

Forsød adventshyggen med en voksendrink, eller servér den lækre drink før julemiddagen.

6 drinks

Det skal du bruge:

  • 2 dl tranebærjuice
  • ½ dl sukker
  • 50 g tranebær
  • 1 granatæble
  • 1 flaske champagne

Sådan gør du:

  1. Kom tranebærjuice og sukker i en gryde, og kog det ind til en sirupslignende konsistens.
  2. Hæld siruppen over tranebærrene, og lad dem stå en times tid.
  3. Massér granatæblet, halvér det, og pres saft og kerner ud.
  4. Fordel sirup, tranebær og lidt granatæble-kerner i seks glas, og hæld champagne over.
  5. Nydes straks.