Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sticks'n'Sushi laver øl af overskudsris

Bæredygtige procenter!

© Sticks and Sushi

Til kamp mod madspild

Sticks'n'Sushi har en erklæret mission om at drive så bæredygtig en forretning som muligt. Det indebærer blandt andet at minimere madspild.

Derfor har de indgået et samarbejde med bryggeriet DTU Bryghus om at anvende overskudsris til at brygge øl.

Det var Jesper Kongsvad, General Manager hos Sticks'n'Sushi, der fik idéen til at udnytte risen til et godt formål.

– Resultatet er enormt vellykket og velsmagende. Vi kalder formentlig øllen for Gohan Biru, fortæller Jesper Kongvad til lokalavisen Det Grønne Område.

Øllen kommer til at blive solgt fra fad, for at minimere emballage-forbruget. Øllen kommer til salg hos Sticks'n'Sushi fra næste uge.

© Sticks and Sushi

Relaterede Artikler