Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rabarber-cosmopolitan med hjemmelavet saft

Pyntes med friske hindbær og serveres iskold.

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær - Champagneskålene er fra Ferm Living, og bakken er vintage.

Rabarbercosmopolitan med hindbær

4 cocktails

Det skal du bruge:

  • 8 cl Cointreau
  • 16 cl vodka
  • 16 cl rabarbersaft
  • 8 cl friskpresset limesaft
  • Lidt friske hindbær til pynt
  • Isterninger

Sådan gør du:

  1. Hæld de første fire ingredienserne i en shaker, og ryst.
  2. Fordel lidt friske hindbær i fire glas.
  3. Si indholdet over i glassene.
  4. Top med knust is, og servér.

Relaterede Artikler