
Perfekt på terrassen: Sangria med vandmelon
At komme ud på terrassen med en kande raslende, læskende, iskold sangria - dét er indbegrebet af sommer. Få opskriften på vandmelon-sangria her.
AfMette Nexmand
Vandmelon-sangria - den friske, spanske sommerdrik
Vi er mange, der forbinder ordet 'sangria' med at sidde en sommeraften på en spansk solkyst-restaurant - og SÅ kommer kanderne med den raslende, læskende, skarpe og søde cocktail ind.
Den klassiske sangria består af vin, likør, frugt og is. Vi har fundet en opskrift på en ekstra frisk variant med vandmelon.
Se flere lækre cocktail-opskrifter på Food and Wine
Ingredienser til vandmelon-sangria med citronsirup
- 1 kg vandmelon uden kerner skåret i terninger – plus et halvt kilo vandmelon, som skæres ud i trekanter eller formes som kugler og sættes på tandstikker til pynt
- 1 flaske hvidvin
- 150 ml vodka
- 120 ml Cointreau
- 120 ml citronsirup (OBS: Kan købes eller laves af 1 del sukker, 2 del vand og 3-4 spsk friskpresset citron, koges op til rette konsistens). isterninger