Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt koncept giver hverdagens kaffe kamp til stregen

Skift kaffekapslerne ud med sunde superfoods, som nu kan fås i kapselform.

Hverdagskaffen får konkurrence

Selvom det er svært at forestille sig, så får din trofaste morgen-, eftermiddags- og aftenkaffe nu konkurrence fra et helt nyt koncept, som gør det lige så nemt at lave en sund superfood-drik derhjemme, som det er at lave en helt normal kop kaffe.

Bevanda beverages

© Bevanda

Farverige og vitaminrige ingredienser

Det nye brand, Bevanda, har nemlig lanceret en række kapsler til Nespresso og Dolce Gusto kaffemaskiner med unikke smagskombinationer bestående af blandt andet gurkemeje, spirulina, matcha og mange andre vitaminrige ingredienser.

Bevanda beverages

© Bevanda

Bevanda beverages

© Bevanda

Det sunde alternativ

Fælles for de forskellige smage er, at de er sunde, farverige og ikke mindst af høj kvalitet, og så er de nærende for både krop og sind. Derudover er alle Bevandas drikkevarer både gluten- og laktosefri samt uden kunstige farvestoffer og tilsat sukker.

De må derfor siges at være et sundt alternativ til den klassiske kop kaffe, som flere af os efterhånden ikke kan være foruden i hverdagen.

Du kan læse mere om Bevandas koncept og de 11 forskellige smage her.

Bevanda beverages

© Bevanda