Drinks Manhattan: En tung og krydret klassiker Det her er en stærk cocktail, som deler vandende. Af Trine Jørck — 05. juli 2020 Manhattan er en vaskeægte klassiker i cocktailverdenen og Søren Kroghs personlige favorit. © Claus Troelsgaard Manhattan Det skal du bruge: 60 ml Michter’s Rye Whiskey 25 ml sød/rød vermouth Et par dråber Angostura Aromatic Bitters Isterninger Appelsinskal/et stykke syltet kirsebær Sådan gør du: Hæld alle ingredienser i et røreglas, og sørg for, at der er masser af is. Servér i et coupeglas med appelsinskal eller et stykke syltet kirsebær. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge