Drinks Manhattan: En tung og krydret klassiker Det her er en stærk cocktail, som deler vandende. Af Trine Jørck — 05. juli 2020 Manhattan er en vaskeægte klassiker i cocktailverdenen og Søren Kroghs personlige favorit. © Claus Troelsgaard Manhattan Det skal du bruge: 60 ml Michter’s Rye Whiskey 25 ml sød/rød vermouth Et par dråber Angostura Aromatic Bitters Isterninger Appelsinskal/et stykke syltet kirsebær Sådan gør du: Hæld alle ingredienser i et røreglas, og sørg for, at der er masser af is. Servér i et coupeglas med appelsinskal eller et stykke syltet kirsebær. Relateret Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne