Drinks Manhattan: En tung og krydret klassiker Det her er en stærk cocktail, som deler vandende. Af Trine Jørck — 05. juli 2020 © Claus Troelsgaard — Manhattan er en vaskeægte klassiker i cocktailverdenen og Søren Kroghs personlige favorit. Manhattan Det skal du bruge: 60 ml Michter’s Rye Whiskey 25 ml sød/rød vermouth Et par dråber Angostura Aromatic Bitters Isterninger Appelsinskal/et stykke syltet kirsebær Sådan gør du: Hæld alle ingredienser i et røreglas, og sørg for, at der er masser af is. Servér i et coupeglas med appelsinskal eller et stykke syltet kirsebær. Relateret Have Småt men godt: Rækkehushavens planteparadis på kun 350 m² Restaurant Se stjernekokkens nye restaurant indrettet på et tidligere sindssygehospital Forret Danske asparges med skorzonerrødder og pighvarsauce Forret Bagt knoldselleri med urter, friskost og stenbidderrogn Forret Majroer serveret med muslingesaft og dildolie Forret Confiteret æggeblomme med kammusling, sellerisoja og chokolade