Hibiscus sour: sur-sød og sommerlig drink

Den perfekte start på en lækker middag. Ikke for sød, ikke for sur, men lige tilpas.

Hibiscus sour drink fra Cofoco
© Cofoco
Hibiscus sour drink fra Cofoco
© Cofoco

Hibiscus sour

Ingredienser:

  • 5 cl hibiscus sirup (laves ved at koge tørrede hibiscusblomster med sukker og vand, lade det trække natten over og sigte blomsterne fra)
  • 3 cl æggehvide
  • 3 cl citronsaft
  • 3 cl gomme (alm. sukkerlage)
  • 2 cl vodka

Fremgangsmåde:

  1. Ingredienserne shakes først uden is.
  2. Derefter shakes der med et par isterninger og derefter hældes den på glas med en isterning eller to.
  3. Målet er en skummende drink.
Hibiscus sour og Pink grape & tequila drink fra Cofoco
© Cofoco

Drinks på Restaurant Cofoco

Den forfriskende Hibiscus sour kan laves derhjemme eller nydes på Restaurant Cofoco i Abel Cathrines Gade, for eksempel parret med nogle af de lækre snacks fra menukortet - den perfekte start på en lækker middag.

Se også opskriften på drinken Pink grape & tequila fra Cofoco.