Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gulerodscocktail: Så sjovt kan det være at få sine grøntsager

Synes du ikke, at du får nok grøntsager? Dét har vi en løsning på. Her kan du nemlig finde en opskrift på en dejlig frisk cocktail med gulerod.

Cocktail med gulerod

© Claus Troelsgaard

Gulerodscocktail

Det skal du bruge:

  • 1 mellemstor gulerod
  • 2 cl hyldeblomstlikør (Fiorente)
  • 2 cl gin (Le Tribute)
  • 2 cl vermouth (Drapo Dry)
  • Smag til med citron

Sådan gør du

  1. Skyl og rens et par friske gulerødder.
  2. Skær toppene af, og gem dem.
  3. Riv gulerødderne på et rivejern.
  4. Hæld gin, hyldeblomstlikør, tør vermouth og citron over gulerødderne, og lad dem trække i 30 min. eller mere på køl (jo længere trækketid, desto mere gulerodssmag).
  5. Efter de 30 min. vrid gulerødderne i et klæde, og lad saften ryge ned i et glas.
  6. Servér saften over is, og pynt med gulerodstoppe.

Relaterede Artikler