Drinks En skøn pære-champagne drink Server denne friske vinterdrink i et highball-glas for at gøre den mere elegant. Af Søren Krogh — 19. december 2019 © Claus Troelsgaard Pirrende pære En fantastisk festlig vinterdrink! Det Skal du bruge: 4 cl Michter’s Rye Whiskey 4 cl friskpresset pærejuice Champagne 1 pære til pynt Sådan gør du: Bland whisky og pærejuice i et highball-glas med masser af is, og top op med champagne. Pynt med en skive frisk pære. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Drinks Forfriskende rosé-sangria med fersken og jordbær Drinks Opskrift på vodka med smag af syrener Drinks Opskrift på The Spine Stiffener – en frisk drink med gin, citron og kirsebær Drinks Opskrift på klassisk Margarita Drinks Opskrift på Little Miss Emperor – drink med gin, agurk og vandmelon