Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Dry Blue: En nem rom-drink med kun 3 ingredienser

Den friske og farverige drink er hurtigt klar til at blive serveret.

© Claus Troelsgaard - Dry Blue er en ren drink, som får sin smag fra hengemte bær og fremkalder minder om sommer. Glasset er fra Stilleben, og skålen er designet af Seche Studio for Holmegaard

Dry Blue

I det tidlige forår kan man med fordel bruge bær fra året før, hengemt ved syltning, fermentering eller frysning. De giver en fin og subtil smag til denne drink, som ellers er meget ren i sit udtryk.

Det skal du bruge:

  • Syltede eller frosne bær
  • 40 ml Skotlander White-rom
  • Danskvand

Sådan gør du:

  1. Hæld rom over masser af is og en håndfuld bær.
  2. Top med danskvand.