Den klassiske margarita har fået et twist med appelsin og vanilje

Vink farvel til den klassiske margarita og prøv denne friske version med appelsin og vanilje.

© Helle Helle Kjems
© Helle Helle Kjems

Margaritaen er serveret i Ripple Champagneglas fra Ferm Living.

Margarita med appelsin og vanilje

Det skal du bruge:

Cocktail

  • 5 cl. Tequila Blanco
  • 3 cl. frisk limejuice
  • 2 cl. Cointreau
  • 1,5 cl. vaniljesirup

Pynt

  • Vaniljesukker
  • Salt
  • En smule økologisk appelsinskal
  • 1 appelsinbåd
  • Tørrede appelsinskiver

Sådan gør du:

  1. Hæld alle ingredienserne til cocktailen i en cocktailshaker sammen med rigeligt is og ryst.
  2. Riv en smule økologisk appelsinskal på en lille tallerken og bland det med 2/3 vaniljesukker og 1/3 salt.
  3. Skær en appelsinbåd og kør den rundt på cocktailglassets kant. Dyp glasset på tallerkenen med sukkerblandingen.
  4. Hæld indholdet fra shakeren i glasset.