Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Aperol med champagne-twist

Her får du den populære Aperol spritz i en forfinet version.

© Claus Troelsgaard

Rådhusklokkerne

Du kender den nok fra lune sommerdage på terrassen eller på en fortovscafé – Aperol spritz. Her kommer den i en variant med et festligt twist – sorbet. Hvis du vil være rigtig avanceret, kan du lave din egen sorbet.

Det Skal du bruge:

  • 3 cl Aperol
  • 1 kugle sorbet
  • Champagne

Sådan gør du:

  1. Anret en kugle sorbet i en champagneskål, hæld Aperol over, og top med champagne.
  2. Vi har valgt en rabarbersorbet, men man kan sagtens bruge andre varianter.

Relaterede Artikler