3 skønne sommerdrinks med Cointreau

Vi nyder virkelig sommeren og al den skønne sol og varme. Det eneste der lige mangler er nogle lækre og forfriskende sommerdrinks. Her er tre opskrifter, som helt sikkert vil få dig i både fest- og sommerstemning.

Margarita

Med rødder tilbage til 1940-tallet, er denne cocktail blevet en klassiker i cocktailbarer verden rundt. Margarita passer perfekt som både velkomstdrink og som cocktail efter maden.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 glas

Det skal du bruge:

  • 8 cl tequila
  • 4 cl limesaft
  • 4 cl Cointreau
  • salt
  • is

Sådan gør du:

  1. Køl et cocktailglas af
  1. Fugt glassets kant med en skive lime
  1. Hæld salt på et fad og vend glasset i det, så kanten bliver saltet
  1. Hæld Cointreau, tequila og limesaften med is i en shaker og ryst godt
  1. Hæld op i glasset

Cointreau fizz

Vil du byde dine gæster på en forfriskende sommerdrink, som er let at lave? Måske lade dem twiste drinken efter egen smag? Så er Cointreau Fizz oplagt.

Basen til Cointreau Fizz er helt enkel; hæld 5 cl Cointreau i et glas, tilsæt saft fra en halv lime, tilsæt knust is og top med danskvand. For at give et ekstra twist til drinken stil skåle med sommerens bær, frugt og urter frem, og lad dine gæster tilsmage drinken selv.

Blandt favoritterne til Cointreau Fizz, som passer perfekt til sommeren, er: mynte, jordbær og vandmelon.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

Det skal du bruge:

  • 5 cl Cointreau
  • 10 cl danskvand
  • ½ saft fra lime
  • knust is
  • vandmelon, mynte eller jordbær efter smag

Sådan gør du:

  1. Kom fx jordbær, vandmelon eller mynte i et glas
  1. Hæld 5 cl Cointreau i
  1. Tilsæt saften fra en halv lime
  1. Tilsæt knust is
  1. Top med danskvand

Cointreau punch

Er I et stort selskab og trænger I til en læskende drink i solen? Eller har du planer om at holde en sommerfest? Cointreau Punch passer perfekt til store selskaber.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 kande

Det skal du bruge:

  • 12 cl Cointreau
  • 150 cl tør hvidvin
  • 66 cl mineralvand
  • 2 æble
  • 2 fersken
  • 2 kanelstang
  • is
  • jordbær efter smag

Sådan gør du:

  1. Hæld Cointreau og hvidvin i en kande
  1. Skær æble og fersken i tynde skiver og del jordbærrene på midten
  1. Kom dem derefter i kanden sammen med kanelstangen
  1. Land kanden stå på køl i en time
  1. Tilsæt vand og masser af is