Dessert Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver De uimodståelige trøfler med hvid chokolade pynter på bordet med den friske farve. Af Anne au Chocolat — 24. februar 2019 © Anne au Chocolat Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver Til 4 personerDet skal du bruge: 150 g hvid chokolade 75 ml piskefløde 10 g glukosesirup 30 g hindbær, frysetørret Sådan gør du: Hak den hvide chokolade helt fint, og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet med glukosesirup, og hæld over chokoladen. Lad det stå, 2 min., og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, til ganachen er homogen. Stavblend ganachen. Lad den køle af i køleskab, mindst 3 timer, gerne længere. Knus de frystørrede hindbær til et fint pulver. Tril hurtigt massen til trøffelkugler mellem hænderne, når den er kølet af. Rul trøflerne i hindbærpulveret og servér dem med det samme, eller opbevar dem i fryseren, til de skal spises. Tip: Opbevar dine trøfler i fryseren. De er ikke helt lige så bløde, men til gengæld er de iskolde og dejligt chewy, når du sætter tænderne i dem. Relateret Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Julemad Opskrift på julens krydderkage med hvid chokolade Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Julemad Opskrift på engelsk julekage med sauce af romkaramel Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas