Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver
De uimodståelige trøfler med hvid chokolade pynter på bordet med den friske farve.
AfAnne au Chocolat
Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 150 g hvid chokolade
- 75 ml piskefløde
- 10 g glukosesirup
- 30 g hindbær, frysetørret
Sådan gør du:
- Hak den hvide chokolade helt fint, og kom den i en skål.
- Varm fløden op til kogepunktet med glukosesirup, og hæld over chokoladen.
- Lad det stå, 2 min., og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, til ganachen er homogen. Stavblend ganachen.
- Lad den køle af i køleskab, mindst 3 timer, gerne længere.
- Knus de frystørrede hindbær til et fint pulver.
- Tril hurtigt massen til trøffelkugler mellem hænderne, når den er kølet af.
- Rul trøflerne i hindbærpulveret og servér dem med det samme, eller opbevar dem i fryseren, til de skal spises.
Tip: Opbevar dine trøfler i fryseren. De er ikke helt lige så bløde, men til gengæld er de iskolde og dejligt chewy, når du sætter tænderne i dem.