Dessert Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver De uimodståelige trøfler med hvid chokolade pynter på bordet med den friske farve. Af Anne au Chocolat — 24. februar 2019 © Anne au Chocolat Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver Til 4 personerDet skal du bruge: 150 g hvid chokolade 75 ml piskefløde 10 g glukosesirup 30 g hindbær, frysetørret Sådan gør du: Hak den hvide chokolade helt fint, og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet med glukosesirup, og hæld over chokoladen. Lad det stå, 2 min., og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, til ganachen er homogen. Stavblend ganachen. Lad den køle af i køleskab, mindst 3 timer, gerne længere. Knus de frystørrede hindbær til et fint pulver. Tril hurtigt massen til trøffelkugler mellem hænderne, når den er kølet af. Rul trøflerne i hindbærpulveret og servér dem med det samme, eller opbevar dem i fryseren, til de skal spises. Tip: Opbevar dine trøfler i fryseren. De er ikke helt lige så bløde, men til gengæld er de iskolde og dejligt chewy, når du sætter tænderne i dem. Relateret Opskrifter "Brosten" med hvid chokolade og pistacie Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Restaurant Læserne guider: Her er de bedste fastelavnsboller i Odense, du ikke må misse Opskrifter Pistaciemazarin med dulcey-chokolade-creme Julemad Kagemiks til julemuffins med to slags chokolade