Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver

De uimodståelige trøfler med hvid chokolade pynter på bordet med den friske farve.

Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver
© Anne au Chocolat

Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 150 g hvid chokolade
  • 75 ml piskefløde
  • 10 g glukosesirup
  • 30 g hindbær, frysetørret

Sådan gør du:

  1. Hak den hvide chokolade helt fint, og kom den i en skål.
  2. Varm fløden op til kogepunktet med glukosesirup, og hæld over chokoladen.
  3. Lad det stå, 2 min., og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, til ganachen er homogen. Stavblend ganachen.
  4. Lad den køle af i køleskab, mindst 3 timer, gerne længere.
  5. Knus de frystørrede hindbær til et fint pulver.
  6. Tril hurtigt massen til trøffelkugler mellem hænderne, når den er kølet af.
  7. Rul trøflerne i hindbærpulveret og servér dem med det samme, eller opbevar dem i fryseren, til de skal spises.

Tip: Opbevar dine trøfler i fryseren. De er ikke helt lige så bløde, men til gengæld er de iskolde og dejligt chewy, når du sætter tænderne i dem.