Dessert Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver De uimodståelige trøfler med hvid chokolade pynter på bordet med den friske farve. Af Anne au Chocolat — 24. februar 2019 © Anne au Chocolat Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver Til 4 personerDet skal du bruge: 150 g hvid chokolade 75 ml piskefløde 10 g glukosesirup 30 g hindbær, frysetørret Sådan gør du: Hak den hvide chokolade helt fint, og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet med glukosesirup, og hæld over chokoladen. Lad det stå, 2 min., og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, til ganachen er homogen. Stavblend ganachen. Lad den køle af i køleskab, mindst 3 timer, gerne længere. Knus de frystørrede hindbær til et fint pulver. Tril hurtigt massen til trøffelkugler mellem hænderne, når den er kølet af. Rul trøflerne i hindbærpulveret og servér dem med det samme, eller opbevar dem i fryseren, til de skal spises. Tip: Opbevar dine trøfler i fryseren. De er ikke helt lige så bløde, men til gengæld er de iskolde og dejligt chewy, når du sætter tænderne i dem. Relateret Det nye magasin Nyt BO BEDRE ude nu: 170 siders bolig, køkken, design og belysning Kultur Islandske Loji skaber sjove kunstværker med en af tidens største tendenser Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed