Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver

De uimodståelige trøfler med hvid chokolade pynter på bordet med den friske farve.

Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver

© Anne au Chocolat

Trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 150 g hvid chokolade
  • 75 ml piskefløde
  • 10 g glukosesirup
  • 30 g hindbær, frysetørret

Sådan gør du:

  1. Hak den hvide chokolade helt fint, og kom den i en skål.
  2. Varm fløden op til kogepunktet med glukosesirup, og hæld over chokoladen.
  3. Lad det stå, 2 min., og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, til ganachen er homogen. Stavblend ganachen.
  4. Lad den køle af i køleskab, mindst 3 timer, gerne længere.
  5. Knus de frystørrede hindbær til et fint pulver.
  6. Tril hurtigt massen til trøffelkugler mellem hænderne, når den er kølet af.
  7. Rul trøflerne i hindbærpulveret og servér dem med det samme, eller opbevar dem i fryseren, til de skal spises.

Tip: Opbevar dine trøfler i fryseren. De er ikke helt lige så bløde, men til gengæld er de iskolde og dejligt chewy, når du sætter tænderne i dem.

Relaterede Artikler