Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Syltede abrikoser

Opskrift på snapsesyltede abrikoser.

© Frederikke Heiberg

abrikoser 200 g , alm. tørrede økologiske
vand 350 g
stødt melis 25 g
vanilje 1 stang
kryddersnaps ½ dl

Skær abrikoserne i mindre tern. Kom dem i en kasserolle, og bring dem i kog sammen med vand, stødt melis og vanilje. Lad det hele koge sagte, indtil det meste af væden er fordampet.

Afkøl abrikoserne, og tilsæt kryddersnapsen. Opbevar abrikoserne i en beholder i køleskabet, og brug dem som tilbehør til osten eller sammen med en god chokoladekage.

Relaterede Artikler