Dessert Solbær-konfekt Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster. Af Ditte Julie Jensen — 05. november 2019 #julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Det skal du bruge: 250 g rå marcipan 1 spsk. solbærstøv 100 g nougat 100 g hvid chokolade Chokoladekugler (i rosa nuancer) Rød skovsyre Sådan gør du: Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv. Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet. Gør det samme med den neutrale marcipan. Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan. Stil konfekten på køl i mindst 2 timer. Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter). Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen. Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Opskrift på vaniljeis med rabarber og rosé Dessert Cheesecake med citrus, birkes og gelé serveret i glas Dessert Citron-mandelkage med hvid chokolade Dessert Hyldeblomstpandekager - fritterede hyldeblomster i pandekagedej Dessert Seneste virale madflip får folk til at fryse ferskner hele: Vi har testet – her er dommen