Dessert Solbær-konfekt Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster. Af Ditte Julie Jensen — 05. november 2019 julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Det skal du bruge: 250 g rå marcipan 1 spsk. solbærstøv 100 g nougat 100 g hvid chokolade Chokoladekugler (i rosa nuancer) Rød skovsyre Sådan gør du: Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv. Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet. Gør det samme med den neutrale marcipan. Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan. Stil konfekten på køl i mindst 2 timer. Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter). Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen. Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre. Relateret Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel