
Solbær-konfekt
Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster.
AfDitte Julie Jensen
Solbær-konfekt
8-10 stk.
Det skal du bruge:
- 250 g rå marcipan
- 1 spsk. solbærstøv
- 100 g nougat
- 100 g hvid chokolade
- Chokoladekugler (i rosa nuancer)
- Rød skovsyre
Sådan gør du:
- Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv.
- Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet.
- Gør det samme med den neutrale marcipan.
- Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde.
- Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan.
- Stil konfekten på køl i mindst 2 timer.
- Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter).
- Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen.
- Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre.