Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Solbær-konfekt

Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster.

Lækre juleopskrifter fra Ditte Julie Jensen

© Pernille Greve

Solbær-konfekt

8-10 stk.

Det skal du bruge:

  • 250 g rå marcipan
  • 1 spsk. solbærstøv
  • 100 g nougat
  • 100 g hvid chokolade
  • Chokoladekugler (i rosa nuancer)
  • Rød skovsyre

Sådan gør du:

  1. Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv.
  2. Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet.
  3. Gør det samme med den neutrale marcipan.
  4. Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde.
  5. Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan.
  6. Stil konfekten på køl i mindst 2 timer.
  7. Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter).
  8. Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen.
  9. Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre.

Relaterede Artikler