Dessert Solbær-konfekt Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster. Af Ditte Julie Jensen — 05. november 2019 #julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Det skal du bruge: 250 g rå marcipan 1 spsk. solbærstøv 100 g nougat 100 g hvid chokolade Chokoladekugler (i rosa nuancer) Rød skovsyre Sådan gør du: Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv. Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet. Gør det samme med den neutrale marcipan. Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan. Stil konfekten på køl i mindst 2 timer. Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter). Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen. Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre. Relateret Kultur Oplev Lin Utzons tårnhøje værk i midten af København Dessert Bliv familiens mesterbager: Choux au craquelin med passions-kokosmousse Drinks Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz Dessert Coffee shake med vanilje, kokos og Kahlúa Inspiration 14 hyggelige ting du kan lave i efterårsferien Dessert Din guide til kvalitetsis i København