Dessert Solbær-konfekt Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster. Af Ditte Julie Jensen — 05. november 2019 julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Det skal du bruge: 250 g rå marcipan 1 spsk. solbærstøv 100 g nougat 100 g hvid chokolade Chokoladekugler (i rosa nuancer) Rød skovsyre Sådan gør du: Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv. Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet. Gør det samme med den neutrale marcipan. Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan. Stil konfekten på køl i mindst 2 timer. Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter). Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen. Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre. Relateret Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Julemad Opskrift på krydrede julekager med æble, tørrede frugter og cognac Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas