Dessert Solbær-konfekt Delikat konfekt, der vil imponere dine gæster. Af Ditte Julie Jensen — 05. november 2019 julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Det skal du bruge: 250 g rå marcipan 1 spsk. solbærstøv 100 g nougat 100 g hvid chokolade Chokoladekugler (i rosa nuancer) Rød skovsyre Sådan gør du: Tag 125 g marcipan og ælt sammen med solbærstøv. Udrul solbærmarcipan i 2-3 mm's tykkelse, gerne lidt cirkelformet. Gør det samme med den neutrale marcipan. Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Placér solbærmarcipanen på et stykke bagepapir, smør den smeltede nougat ud over, og afslut med den neutrale marcipan. Stil konfekten på køl i mindst 2 timer. Udstik herefter 8-10 små konfektstykker (ca. 4-5 cm i diameter). Temperér den hvide chokolade, og dyp de små konfektstykker i chokoladen. Dekorér med lidt solbærstøv, chokoladekugler og skovsyre. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge