Dessert Skøn dessert med fersken og nektarin Frugt-desserter er et hit om sommeren – det er sødt og let. Af Martina Hunglinger — 06. juli 2018 © Mads Mogensen Nektarin- og ferskenkompot Der skal ikke meget andet end bær og frugter til en god dessert på en varm sommerdag, hvor det friske vægtes højere end det tunge.(4-6 personer)Det skal du bruge: 3 nektariner, udstenede 2 ferskner, afskindede 125 ml abrikoslikør (eller dessertvin som Moscato d’Asti) 2 spsk. citronsaft ½ ubehandlet citronskal, fint hakket 10 store friske mynteblade, skåret i fine strimler Til servering: ½ bakke hindbær 1 håndfuld vilde jordbær (eller jordbær skåret i mindre både) vaniljeis Til dekoration: friske mynteblade julienne-skårede citronskaller fra en ubehandlet citron Sådan gør du: Skær nektarinerne og fersknerne i små stykker, og læg dem i en skål (eller på et serveringsfad, hvis det ikke skal portionsanrettes). Bland forsigtigt citronsaften, likøren, citronskallen og mynten i. Dæk det over, og lad det marinere i en halv time. Før serveringen, pynt med friske hindbær og de vilde jordbær, og dekorér med citronskal og de friske mynteblade. Servér med kugler af vaniljeis. Relateret Design Svane Køkkenet åbner nyt showroom i hjertet af København Konkurrencer Vind smukt og funktionelt opbevaringsmøbel fra Kristina Dam Studio Køkken For kok Mikkel Karstad er noget så simpelt som en spiseske og salt blandt favoritterne Indretning Se lejligheden i Carlsberg Byen, der er tegnet af stjernearkitekt og indrettet af kreativ konsulent Design "Når man ser den næste kollektion, så tror jeg det står klart, hvad det er jeg er i gang med" Dessert Prøv denne lækre chokoladepavlova med mokkacreme
Indretning Se lejligheden i Carlsberg Byen, der er tegnet af stjernearkitekt og indrettet af kreativ konsulent