Dessert Mango-jordbær ispinde Læskende hjemmelavede sodavandsis med mango og jordbær, der giver det flotte mønster. Af Gitte Heidi Rasmussen — 18. juni 2019 © Stine Christiansen Mango-jordbær-smoothie-ispinde 12 ispinde (Frysetid: 3 timer) Det skal du bruge: 1 moden mango, 350 g saften fra ½ lime 1 banan 30 g honning 300 g jordbær 1 banan saften fra ½ lime 50 g honning Sådan gør du: Skræl mangofrugten, skær kødet fri af stenen, og blend det til smoothiekonsistens med limesaft, banan og honning. Blend jordbær, banan, limesaft og honning på samme vis. Fordel de to blandinger lidt ad gangen i 12 isforme, sæt en pind i hver, og sæt dem i fryseren, til isen er frossen. Relateret Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Annonce Denne loungeserie fra 60’erne er den perfekte blanding af komfort og funktionelt design Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på hvid tiramisu med et syrligt twist Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost