© Lars Ranek Dessert Kold rabarbersuppe Nem og lækker rabarbersuppe Af Morten Heiberg — 05. juli 2012 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ¼ kg rabarber ½ l vand ¼ vaniljestang, gerne polynesisk sukker efter behov citronsaft af 1/4 citron Sådan gør du Vask rabarberne grundigt, og skær dem ud i små stykker. Størrelsen betyder ikke meget, da rabarberne skal koge ud. Flæk vaniljestangen, og kom den med rabarberne i en gryde. Tilsæt vandet. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved medium varme, til rabarberne er kogt helt ud. Det tager ca. 15 min. Sigt suppen gennem en fin trådsigte, og smag den til med sukker efter behov. Bring derefter suppen op til kogepunktet endnu en gang. Smag til med lidt citronsaft, afkøl og servér suppen. Relateret Dessert Små mandelkager med smørcreme Hovedret Spaghetti vongole: En italiensk ret med masser af smag Hovedret Muslingesuppe med urter og safran-aioli Dessert Limetærte: En nytænkt udgave af den franske Tarte au citron Dessert Citron-mandelkage med hvid chokolade Dessert Opskrift på vaniljeis med rabarber og rosé