Dessert Opskrift: Kold rabarbersuppe Nem og lækker rabarbersuppe Af Morten Heiberg — 05. juli 2012 © Lars Ranek Kold rabarbersuppe Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ¼ kg rabarber ½ l vand ¼ vaniljestang, gerne polynesisk sukker efter behov citronsaft af 1/4 citron Sådan gør du Vask rabarberne grundigt, og skær dem ud i små stykker. Størrelsen betyder ikke meget, da rabarberne skal koge ud. Flæk vaniljestangen, og kom den med rabarberne i en gryde. Tilsæt vandet. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved medium varme, til rabarberne er kogt helt ud. Det tager ca. 15 min. Sigt suppen gennem en fin trådsigte, og smag den til med sukker efter behov. Bring derefter suppen op til kogepunktet endnu en gang. Smag til med lidt citronsaft, afkøl og servér suppen. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Frossen cheesecake med brændt margens og rabarbersirup Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Dessert Chokolademoussekage med knasende kiksebund Dessert Skøn dessert tryllet frem på ingen tid: Indbagte blommer med timian og kanelcreme