© Anders Schønnemann

Fyldt chokolade med marcipan og daddel

Lav din egen fyldte chokolade med marcipan og daddel, som er perfekt til kaffebordet.

Ca. 30 stk.

dadler 200 g marcipan 125 g mælkechokolade 35 g orangeblomstvand 10 g appelsinlikør 2-3 spsk. mælkechokolade ca. 400 g tempereret til overtræk Blend dadler og marcipan i en food processor. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt chokoladen lidt ad gangen. Tilsæt orangeblomstvand og appelsinlikør. Kom blandingen i en engangssprøjtepose, luk den til, og læg den til side. Støb chokoladeskaller i en dertil indrettet form - følg instruktionerne på formen. Sprøjt en smule af fyldet i hver chokolade- skal. Sørg for, at der er plads til at lukke af med tempereret mælkechokolade. Afkøl fuldstændig, før chokoladerne tages ud af formen og serveres.