Fyldt chokolade med marcipan og daddel
Lav din egen fyldte chokolade med marcipan og daddel, som er perfekt til kaffebordet.
AfMorten Heiberg
Ca. 30 stk.
dadler 200 g
marcipan 125 g
mælkechokolade 35 g
orangeblomstvand 10 g
appelsinlikør 2-3 spsk.
mælkechokolade ca. 400 g tempereret til overtræk
Blend dadler og marcipan i en food processor. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt chokoladen lidt ad gangen.
Tilsæt orangeblomstvand og appelsinlikør.
Kom blandingen i en engangssprøjtepose, luk den til, og læg den til side.
Støb chokoladeskaller i en dertil indrettet form - følg instruktionerne på formen.
Sprøjt en smule af fyldet i hver chokolade- skal. Sørg for, at der er plads til at lukke af med tempereret mælkechokolade.
Afkøl fuldstændig, før chokoladerne tages ud af formen og serveres.