Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fyldt chokolade med marcipan og daddel

Lav din egen fyldte chokolade med marcipan og daddel, som er perfekt til kaffebordet.

© Anders Schønnemann

Ca. 30 stk.

dadler 200 g marcipan 125 g mælkechokolade 35 g orangeblomstvand 10 g appelsinlikør 2-3 spsk. mælkechokolade ca. 400 g tempereret til overtræk Blend dadler og marcipan i en food processor. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt chokoladen lidt ad gangen. Tilsæt orangeblomstvand og appelsinlikør. Kom blandingen i en engangssprøjtepose, luk den til, og læg den til side. Støb chokoladeskaller i en dertil indrettet form - følg instruktionerne på formen. Sprøjt en smule af fyldet i hver chokolade- skal. Sørg for, at der er plads til at lukke af med tempereret mælkechokolade. Afkøl fuldstændig, før chokoladerne tages ud af formen og serveres.

Relaterede Artikler