Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bagte rabarberstykker

Brug demme opskrift på rabarber, som sødt og sommerligt tilbehør til fx rabarber fromagen eller en rigtig god vaniljeis.

© Frederikke Heiberg

Sukkerlage:
sukker 130 g
vand 2 ½ dl
vaniljestang ½ stk., kornene herfra
rabarber 1 bundt

Lav en lage af sukker, vand og vaniljekorn over svag varme i en lille kasserolle.

Skær enderne af rabarberne, og skyl dem i koldt vand. Skær dem i passende, små stykker, og læg dem i ét lag i en lille bageform.

Forvarm ovnen til 180°.

Hæld den varme sukkerlage over, og lad stykkerne bage i ovnen i ca. 15 minutter alt efter tykkelse.

Relaterede Artikler