Bærtrifli med Nutella og hasselnøddemacarons

En trifli er en super lækker dessert - og den kan snildt pimpes op. Se bare her.

Giv den klassiske mormordessert en make-over, og server blæret bærtrifli med syrlige sensommerbær, sød Nutellacreme og sprøde, hasselnøddesøde macarons. Selv din mormor vil elske den.

Ingredienser

Bærkompot:

200 g brombær
100 g blåbær
50 g rørsukker
Korn fra 1 vaniljestang
Saft fra 1/2 citron

Nutellacreme:

100 g piskefløde
25 g Nutella

Desuden:

8 hasselnøddemacarons med Nutella (se opskrift på macarons her)
20 g mælkechokolade
Rød skovsyre

Bærkompot:

Kom brombær, blåbær, sukker og vaniljekorn i en gryde, og bring det i kog. Lad det simre et par minutter, og tag gryden af varmen. Smag til med citronsaft, og lad kompotten køle af.

Nutellacreme:

Kom fløde og nutella i en skål, og pisk det til let skum.

Anretning:

Fordel bærkompotten i fire små glas. Placer forsigtigt en-to hasselnøddemacarons oven på bærkompotten. Top med lidt nutellacreme, finthakket mælkechokolade og rød skovsyre.

Tip: Server de resterende macarons ved siden af triflierne til dem, der ønsker ekstra knas.

Du kan finde denne - og mange andre lækre opskrifter - i Magasinet Lækkerier, som kan downloades gratis i AppStore og Google Play.

Få mere inspiration hos Magasinet Lækkerier her!