Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bærtrifli med Nutella og hasselnøddemacarons

En trifli er en super lækker dessert - og den kan snildt pimpes op. Se bare her.

Giv den klassiske mormordessert en make-over, og server blæret bærtrifli med syrlige sensommerbær, sød Nutellacreme og sprøde, hasselnøddesøde macarons. Selv din mormor vil elske den.

Ingredienser

Bærkompot:

200 g brombær
100 g blåbær
50 g rørsukker
Korn fra 1 vaniljestang
Saft fra 1/2 citron

Nutellacreme:

100 g piskefløde
25 g Nutella

Desuden:

8 hasselnøddemacarons med Nutella (se opskrift på macarons her)
20 g mælkechokolade
Rød skovsyre

Bærkompot:

Kom brombær, blåbær, sukker og vaniljekorn i en gryde, og bring det i kog. Lad det simre et par minutter, og tag gryden af varmen. Smag til med citronsaft, og lad kompotten køle af.

Nutellacreme:

Kom fløde og nutella i en skål, og pisk det til let skum.

Anretning:

Fordel bærkompotten i fire små glas. Placer forsigtigt en-to hasselnøddemacarons oven på bærkompotten. Top med lidt nutellacreme, finthakket mælkechokolade og rød skovsyre.

Tip: Server de resterende macarons ved siden af triflierne til dem, der ønsker ekstra knas.

Du kan finde denne - og mange andre lækre opskrifter - i Magasinet Lækkerier, som kan downloades gratis i AppStore og Google Play.

Få mere inspiration hos Magasinet Lækkerier her!

Relaterede Artikler