
Bærtrifli med Nutella og hasselnøddemacarons
En trifli er en super lækker dessert - og den kan snildt pimpes op. Se bare her.
AfGiv den klassiske mormordessert en make-over, og server blæret bærtrifli med syrlige sensommerbær, sød Nutellacreme og sprøde, hasselnøddesøde macarons. Selv din mormor vil elske den.
Ingredienser
Bærkompot:
200 g brombær
100 g blåbær
50 g rørsukker
Korn fra 1 vaniljestang
Saft fra 1/2 citron
Nutellacreme:
100 g piskefløde
25 g Nutella
Desuden:
8 hasselnøddemacarons med Nutella (se opskrift på macarons her)
20 g mælkechokolade
Rød skovsyre
Bærkompot:
Kom brombær, blåbær, sukker og vaniljekorn i en gryde, og bring det i kog. Lad det simre et par minutter, og tag gryden af varmen. Smag til med citronsaft, og lad kompotten køle af.
Nutellacreme:
Kom fløde og nutella i en skål, og pisk det til let skum.
Anretning:
Fordel bærkompotten i fire små glas. Placer forsigtigt en-to hasselnøddemacarons oven på bærkompotten. Top med lidt nutellacreme, finthakket mælkechokolade og rød skovsyre.
Tip: Server de resterende macarons ved siden af triflierne til dem, der ønsker ekstra knas.
Du kan finde denne - og mange andre lækre opskrifter - i Magasinet Lækkerier, som kan downloades gratis i AppStore og Google Play.