© Pia Enghild

Asiatisk frugtsalat

Opskrift på asiatisk frugtsalat med jackfruit, pomelo, lychees og grøn tapioka.

Opskrift til 4 personer

mango 1 stk.
jackfruit 100 gr
pomelo ½ stk.
vandmelon 100 g
ananasmelon 100 g
lychees 8 stk.
rambutan 8 stk.
limejuice
spiselige blomster
tapiokaperler 50 g, grønne
flormelis

Kom tapiokaperlerne i kogende vand, pisk i perlerne, så de ikke sætter sig på bunden. Tapiokaperlerne skal simre, indtil de er transparente med en lille prik i midten. Hæld dem herefter i en si, og skyl dem i koldt vand. Smag til med lidt sukker, dog må tapiokaen ikke blive for sød. Skræl og fjern skind på de andre frugter, og skær dem i ønskede størrelser. Smag frugtsalaten til med limejuice, og bland den med tapioka og spiselige blomster. Server frugtsalaten i en skål eller i et glas, som har stået på frost.