Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Asiatisk frugtsalat

Opskrift på asiatisk frugtsalat med jackfruit, pomelo, lychees og grøn tapioka.

© Pia Enghild

Opskrift til 4 personer

mango 1 stk.
jackfruit 100 gr
pomelo ½ stk.
vandmelon 100 g
ananasmelon 100 g
lychees 8 stk.
rambutan 8 stk.
limejuice
spiselige blomster
tapiokaperler 50 g, grønne
flormelis

Kom tapiokaperlerne i kogende vand, pisk i perlerne, så de ikke sætter sig på bunden. Tapiokaperlerne skal simre, indtil de er transparente med en lille prik i midten. Hæld dem herefter i en si, og skyl dem i koldt vand. Smag til med lidt sukker, dog må tapiokaen ikke blive for sød. Skræl og fjern skind på de andre frugter, og skær dem i ønskede størrelser. Smag frugtsalaten til med limejuice, og bland den med tapioka og spiselige blomster. Server frugtsalaten i en skål eller i et glas, som har stået på frost.

Relaterede Artikler