Brunch Avocado og pocheret æg med ramsløg Avocado med pocheret æg kan let være et spændende indslag til søndagsbrunchen. Af Gitte Heidi Rasmussen — 07. juni 2019 Opskrifter med ramsløg © Stine Christiansen Avocado og pocheret æg med ramsløg & urter Til 4 personer Det skal du bruge: 4 friske æg str. m/l 2 store modne avocado saften fra ½ citron 4 spsk. olivenolie ¼ tsk. flagesalt, friskkværnet peber ramsløg, skovsyre, bronzefennikel og tallerkensmækker tilbehør: ristet rugbrød Sådan gør du: Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld straks men forsigtigt ægget ud i vandet. Lad æggene koge ca. 3½ min. ved svag varme, tag dem op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og pil skallen af. Skær dem i kvarte, og anret i halvdybe tallerkener. Ryst citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen, og hæld det hen over avocadoerne. Placér æggene ved siden af og pynt med masser af friske krydderurter fra skov og have. Servér med ristet rugbrød. Relateret Brunch Opskrift på avocado med æg og spirer Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Opskrifter Farverig appelsinsalat med avocado og pankoauberginer Brunch Opskrift på hjemmelavet granola Hovedret Mexibowl med bønner, æg og spicy hummus Brunch Opskrift på æblepandekager