Brunch Avocado og pocheret æg med ramsløg Avocado med pocheret æg kan let være et spændende indslag til søndagsbrunchen. Af Gitte Heidi Rasmussen — 07. juni 2019 © Stine Christiansen Avocado og pocheret æg med ramsløg & urter Til 4 personer Det skal du bruge: 4 friske æg str. m/l 2 store modne avocado saften fra ½ citron 4 spsk. olivenolie ¼ tsk. flagesalt, friskkværnet peber ramsløg, skovsyre, bronzefennikel og tallerkensmækker tilbehør: ristet rugbrød Sådan gør du: Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld straks men forsigtigt ægget ud i vandet. Lad æggene koge ca. 3½ min. ved svag varme, tag dem op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og pil skallen af. Skær dem i kvarte, og anret i halvdybe tallerkener. Ryst citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen, og hæld det hen over avocadoerne. Placér æggene ved siden af og pynt med masser af friske krydderurter fra skov og have. Servér med ristet rugbrød. Relateret Brunch Prøv denne lækre morgenmadssalat med æg og salsiccia Brunch Elsker du tiramisu? Så vil du elske denne geniale hverdagsmorgenmad! Hovedret Salat af søde kartofler med avocado og misodressing Brunch Få GRØDs opskrift på byggrød med bagte blomster Opskrifter Salat med røget sild og pocheret æg Opskrifter Kyllingesalat med kartofler, jordbær og mormordressing