Brunch Avocado og pocheret æg med ramsløg Avocado med pocheret æg kan let være et spændende indslag til søndagsbrunchen. Af Gitte Heidi Rasmussen — 07. juni 2019 Opskrifter med ramsløg © Stine Christiansen Avocado og pocheret æg med ramsløg & urter Til 4 personer Det skal du bruge: 4 friske æg str. m/l 2 store modne avocado saften fra ½ citron 4 spsk. olivenolie ¼ tsk. flagesalt, friskkværnet peber ramsløg, skovsyre, bronzefennikel og tallerkensmækker tilbehør: ristet rugbrød Sådan gør du: Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld straks men forsigtigt ægget ud i vandet. Lad æggene koge ca. 3½ min. ved svag varme, tag dem op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og pil skallen af. Skær dem i kvarte, og anret i halvdybe tallerkener. Ryst citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen, og hæld det hen over avocadoerne. Placér æggene ved siden af og pynt med masser af friske krydderurter fra skov og have. Servér med ristet rugbrød. Relateret Lejligheder Monica har et helt særligt aftenritual, der forvandler den store lejlighed fuldstændig Jul På jagt efter den perfekte julegave? Her er over 200 gaveidéer til designelskeren Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her Tilbehør Opskrift på lækker grønkålssalat med bagte rødbeder, linser og ricotta Indretning 10 velduftende - og smukke - lys til den kræsne duftelsker
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her