Opskrift på maltscones med flødecreme og lemoncurd
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Maltscones med lemoncurd og cream

Smørbagte scones skal være sprøde udenpå og helst smuldre lidt. Her er de bagt med lidt maltmel, som giver en dybere smag og en smuk farve. Servér med hjemmelavet lemoncurd og flødecreme.

Hjemmelavet lemoncurd

Hjemmelavet lemoncurd har den perfekte sødme og en pikant syrlighed. Til opskriften skal du bruge et termometer for at få den helt rigtige konsistens, som minder om syltetøj, men mere smooth. Servér lemoncurd til de hjemmebagte scones eller i stedet for marmelade på sandwichbrød.

Find opskriften på lemoncurd her.

Opskrift på maltscones

De smørbagte scones er prøde udenpå, smuldrer lidt og dybe i smagen grundet meltypen.

Find opskriften på maltscones her.

Flødecreme med cremefraiche

Og så lige prikken over i'et, nemlig flødecremen.

Du finder opskriften på flødecreme her.