
Fuldkornssnurrer med hjemmelavet rucolapesto
Sprøde fuldkornssnurrer med hjemmelavet rucolapesto kan tages med på picnic eller serveres som tilbehør til aftensmaden.
AfLone Kjær
Rucolapesto
Arbejdsindsatsen er minimal, men smagen af en hjemmelavet pesto er til gengæld så meget bedre end den, man køber.
Opskrift til 1 glas
Du skal bruge:
- 100 g rucola
- 100 g revet parmesanost
- 50 g saltede mandler
- 1 fed hvidløg
- 1-2 dl olivenolie
- Saft af 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skyl rucola, og slyng den tør. Kom rucola, parmesanost, saltede mandler og presset hvidløg i en blender. Tilsæt olien gradvist, og blend. Jeg kan godt lide, at pestoen er lidt grov, så jeg kører den ikke for længe. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber.