Rør alle ingredienserne sammen til en lidt klæbrig dej. Glat dejen ud på bordet, til den er ca. 3 cm høj. Stik dejen ud med en udstikker på ca. 6 cm i diameter, og stil stykkerne på en bageplade med bagepapir.
Pensl med æg, og drys med mandelflager.
Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 min.
Abrikos-passionsfrugt marmelade
Det skal du bruge:
400 g tørrede abrikoser
400 g passionsfrugtpuré
100 g vand
600 g sukker
10 g pektin
100 g sukker
1 stk. Vaniljestang
Sådan gør du:
Skær abrikoser i små stykker.
Skær vaniljestangen igennem på langs.
Lad abrikoser, passionsfrugtpuré, vand, vaniljestang og 600 g sukker småkoge i ca. 30 min.
Bland pektin med 100 g sukker, og pisk det ned i den varme marmelade.
Opskriften på de lækre teboller stammer fra bogen "Cakenhagen - Cake Art & Champagne". Cakenhagen er et kagekonditori i Tivoli - og nu også en coffee table-book.
Bag opskrifterne i bogen står chefkonditoren fra Cakenhagen, Torben Bang, som nu giver dig mulighed for selv at tilberede de lækre søde sager i dit eget køkken.
Konditorens eget tip til bogens brugere:
– Man kan ikke få et godt resultat ud af halvdårlige råvarer. Så hellere bage lidt mere sjældent, men til gengæld bruge de bedste ingredienser. Og nyd hver mundfuld, når kagen står foran dig, den er helt sikkert det værd.