Få en Kay Bojesen minielefant til særpris

Den søde elefant er en del af Kay Bojesens populære familie af trædyr, og til en skarp pris tilbyder vi dig nu 6 numre af BO BEDRE sammen med minielefanten.

Kay Bojesen minielefant + 6 numre af BO BEDRE

Den søde minielefant er det nyeste medlem af Kay Bojesens elefantfamilie - og hvorfor ikke tilføre den til din familie også?

Elefanten er perfekt for samleren, der har styr på sin designhistorie, men også som et fint og varmt input i hjemmet, hvor den vil sprede glæde og liv i stuen, på børneværelset eller lige præcis dér, hvor du vælger at sætte den.

Kay Bojesen-elefanten er en klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet. Brug den sammen med de andre trædyr, med coffeetable-books, på bogreolen eller som en del af stilleben.

Minielefanten måler 9,5 cm. i højden og har en værdi af 699 kroner. For kun 458 kroner får du elefanten og 6 numre af BO BEDRE - vi garanterer for inspiration til forår og sommer, både ude og inde, og som abonnent får du også attraktive tilbud på Moreshop og gratis adgang til BO BEDRE digitalt. Du sparer 780 kroner.

Indløs tilbuddet her