Vinter i Tivoli: Kom på en lysrejse

I 2018 inviterede Tivoli for første gang til vintersæsonen. I år skruer de helt op for lysscenografier og aktiviteter.

Vinter i Tivoli vintersæson skøjtebane
© Lasse Salling

Tivoli lyser op

For 3. gang slår Haven midt i København dørene op, og byder velkommen til Vinter i Tivoli. I år med det helt store lysshow.

Tivolis lysdesigner, Jesper Kongshaug, er en af de helt store internationale spillere. Kongshaug har bl.a. skabt nordlyseffekten på John F. Kennedy Center i Washington, som du måske spottede i serien House of Cards.

I år har han kreeret Tivolis lyskonstellationer, hvor du vil opleve lys, der afspejler den nordiske vinter. Tivoli har skabt et univers af sprøde, frosne lys, der dækker bygninger og rå facader.

Interaktiv skjøtebane

Dertil kommer der en 300 kvadratmeter stor skøjtebane foran Nimb Hotel - også her vil du opleve lys som aldrig før. Interaktivt lys vil bevæge sig under dine skøjter, da disse aktiveres af bevægelse. En skøjtebane, der opfordrer til ekstra piruetter.

Fejr årets romantiske dag i Tivoli

Den ellers amerikanske mærkedag, Valentinsdag, er efterhånden blevet fast inventar i de danske kalendere. Derfor skruer Tivolis restauranter op for romantikken, når der serveres særlige valentinsmiddage. Tivolis gæster kan også hænge hjerter med deres udkårnes navn på broen over Tivoli Søen eller tage et selfie på Kyssebænken.

Du kan opleve Vinter i Tivoli fra den 31. januar 2020 til og med den 23. februar 2020.

Vinter i Tivoli vintersæson lysshow, lysarena
© Lasse Salling