Tivoli løfter sløret for ny forlystelse

Påsken bliver startskuddet til en begivenhedsrig sommersæson med musik og gastronomi i højsædet.

Påske i Tivoli
© Bax Lindhardt

Det røde bånd klippes

Lørdag d. 27/3 kl. 11.00 stod Pjerrot, Columbine og Harlekin klar til at klippe det røde bånd over med tonerne fra Tivoli-Garden i baggrunden. Det blev markeringen på årets første sæson for Tivoli efter en lang vinterpause.

Tivoli har brugt tiden fornuftigt og lagt et begivenhedsrigt program for den kommende sæson. Vi giver dig her et indblik i nogle af de aktiviteter, som venter dig i Tivoli.

Genopstandelsens fest

Påsken er genopstandelsens fest, og hvilket bedre ord finder man til at beskrive, hvad foråret 2021 betyder for rigtig mange?

Tivolis første besøgende mødes af et ekstraordinært påsketema med tusindvis af påskeliljer på rad og række, små lam som står klar til at blive beundret i folden ved Pergolaen, samt boder med farvestrålende påskeæg som i nogle tilfælde endda kan spises. Derudover vil der være masser af spændende take-away muligheder.

Påske i Tivoli
© Bax Lindhardt

Tivoli sætter festival på programmet

Mange savner duften, lyden og ikke mindst samværet i forbindelse med festivaler, så det er, hvad Tivoli har valgt at sætte på programmet.

I slutningen af august har deres nye Tivoli Have & Blomster Festival nemlig premiere. Her kan gæsterne se Tivolis gartnere og samarbejdspartnere folde sig ud og opleve alt fra blomsterskulpturer til kunstudskæringer i træstammer.

I september måned inviterer Tivoli til Mad & Vin Festival, hvor der vil være et stort marked på plænen, smørrebrødsfestival, talks og kåring af Danmarks bedste sommelier 2021.

Fredagsrock vender tilbage

Hvis forsamlingsforbuddet ellers tillader det, forventer Tivoli at deres populære Fredagsrock er tilbage senere på sommeren.

Programmet er endnu ikke fastlagt, men Tivoli garanterer, at der venter deres gæster en masse fed musik i de skønne Tivoli-omgivelser, når fredagsrock er tilbage igen.

Påske i Tivoli
© Bax Lindhardt

Tivoli løfter sløret for ny forlystelse

2021 bliver også året, hvor Tivoli løfter sløret for deres nye forlystelse Villa Vendetta, som bliver Danmarks største, permanente scaryhouse med skuespillere. Her har gæsterne mulighed for at komme på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på hele 800 uhyggelige kvadratmeter.

Fra yoga til Champions League

Udover festivaler, forlystelser og fri leg byder Tivoli traditionen tro også på en række helt særlige, enkeltstående temaer i løbet af sæsonen.

Du kan for eksempel være med til at fejre USA’s uafhængighedsdag den 4. juli, Hundens Dag den 22. august og meget andet. Derudover inviterer de også deres gæster på faste yogadage på Plænen fra juni til august, motionsløb og Champions League finale på storskærm.