Sig permanent farvel til din sukkertrang på 10 dage

Nyt kursus vil befri dig for den uvelkomne sukkertrang.

Juice it up

Du kender det måske alt for godt, du prøver ihærdigt at leve den sunde livsstil, men sukkertrangen kommer konsekvent snigende og overhaler dig indenom.

Det ene minut sidder du trofast med agurkestave, det næste minut er den udskiftet med en hel pose slik. Ustabilt blodsukker er roden til dit problem.

Mads Bo har nu lavet et kursus, der vil hjælpe dig og din sunde livsstil, så du kan komme dig over bruddet med sukkertrangen én gang for alle.

Du finder kuren mod sukkertrangen på online plantekursuset, Juice It Up.

Med kurset lover Mads Bo, at du vil se og mærke, hvad 10 dage med plantebaseret kost gør for dig og din krop, nemlig fornyet energi samtidig med, at sukkertrangen stilner af. Juice It Up er ikke en sultekur, men læren om hvordan du kan afbalancere dit blodsukker.

LÆS OGSÅ: Mads Bos 6 bedste tips til den perfekte smoothie.

plantebaseret livsstil hjælper mod sukkertrangen
© Mads Bo Juice it Up

Slut med blodsukker på rutsjebanetur

Nøglen er et stabilt blodsukker, der undgår de korte ‘fix’, der gør det svært at leve den sunde livsstil på den lange bane.

Her anbefaler Mads Bo at droppe de hurtige kulhydrater, der kun giver dig et kortvarigt fix, hvorefter dit blodsukker igen vil dykke. En grøntsagsjuice med minimum 80% grønt og 20% frugt vil derimod give et længerevarende og stabilt blodsukker, der vil modarbejde trangen til at spise søde sager.

Læs mere om Juice It Up her.

plantebaseret livsstil hjælper mod sukkertrangen
© Mads Bo Juice it Up