Tivoli Food Hall fejrer fødselsdag

Kom på en kulinarisk rundrejse jorden rundt med Tivoli Food Hall.

© Tivoli

Smag på Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall fylder to år d. 17. november, men er så spændte på at fejre det, så det bliver ugen forinden. D. 9. og 10. november er Tivoli Food Hall i gavehumør og giver fødselsdagsgæsterne en unik mulighed for at spise sig igennem de mange boder, der gemmer sig under samme tag.

Arrangementet indeholder et såkaldt smagekort, hvor man besøger og smager på 12 udvalgte madboder. Der vil blive serveret alt fra asiatisk street food til fransk landkøkken, smørrebrød og milkshake, så der er garanteret noget for enhver smag.

De 12 madboder vil servere hapsere eller mindre portionere, der vil udgøre et stort måltid per smagekort. Du kan spise dig igennem måltidet alene eller dele maden med en ven.

Mad og musik

Allerede fredag d. 8. november skydes fødselsdagsfesten i gang med besøg fra DJ Buda fra duoen Lulu Rouge. Begge navne er velkendte på den elektroniske scene, så der er garanteret god start på weekenden. Flere af madstederne vil tilbyde specielle fredagstilbud, når musikken spiller fra klokken 19-22.

Du kan læse mere om begivenheden her.

© Tivoli