Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nu kan du få Michelin-mad som take-away

Den er god nok – den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau tilbyder nu lækker mad, som du kan tage med hjem

michelin kadeau opskrift mad

© Marie Louise Munkegaard

Michelin-mad som alle kan være med på

Den danske to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau gør det muligt for dig at få mad i topklasse med hjem til dig selv. Det nye koncept hedder Kadeau at Home og findes i tre forskellige varianter, så du kan få netop det, som passer til dine behov.

michelin kadeau opskrift mad bornholm

© Marie Louise Munkegaard

De tre varianter

Som nævnt findes konceptet i tre varianter: "Selvhenter" er til dig, som gerne selv vil lægge sidste touch på maden. Du afhenter middagen med udførlige beskrivelser af tilberedning og anretning – voila! Så er maden serveret. Selvhenter-middagen finder du fra blot 350 kr. pr. person.

"Middag" er til det lidt større selskab, hvor du ikke har tid til at stå i køkkenet. Maden forberedes hjemme hos dig af en kok fra Kadeau. Middagen består af 3 eller 5 retter – det er op til dig.

"Kadeau at Home" er den ultimative Michelin-oplevelser derhjemme. Du skal blot bestille, så sørger Kadeau for alt fra kokke til glas og bestik.

Du kan læse mere om Kadeau at Home konceptet her.

Håndplukket til dig